Tort de morcovi cu crema de ciocolata alba

Ingrediente:

Ingredientele de la tortul de morcovi le gasiti in link-ul de mai jos.
https://inbucatariecudiana.wordpress.com/2012/09/30/tort-cu-morcovi/

Ingrediente crema de ciocolata alba:
300gr ciocolata alba
300ml de frisca lichida

Decorat :
1kg martipan sau 1kg fondant

Preparare crema:
Intr-o oala punem frisca lichida si o punem la foc mic..inainte ca aceasta sa fiarba o luam de pe foc si adaugam ciocolata rupta in bucatele. Lasam ca ciocolata sa se topeasca si apoi cu ajutorul unei linguri amestecam cele doua ingrediente.
Golim continutul intr-un vas mai mare si il acoperim. Lasam crema la racit 8-10 ore in frigider.
Apoi mixam crema pana ce aceasta devine spumoasa.
Umplem tortul cu crema de ciocolata si il acoperim cu crema ramasa.
Lucram pasta de martipan sau fondant si invelim tortul.
Decoram dupa imaginatie si cerinte🙂

DSCF4389562604_279697138832653_512182930_nDSCF4420539760_279696958832671_338580882_nDSCF4406

 

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...