Ou fiert fara coaja cu somon afumat

Ingrediente pentru 2 persoane:
2 oua proaspete
2 felii de somon afumat
10 buc de sparanghel
30gr fistic
sare si piper negru

Preparare:
Spalam si taiem sparanghelul in 2 bucati
Decojim fisticul si il zdrobim cu ajutorul unei linguri de lemn.
Punem la fiert apa cu putina sare in 2 oale mici.
Intr-una din ele adaugam sparanghelul si in cealalta vom fierbe ouale proaspete fara coaja.
Pentru aceasta va trebui sa acordam o mai mare atentie.
Spargem ouale si cu grija le punem in 2 cesti.
Cand apa fierbe micsoram flacara si cu ajutorul unei linguri formam un vartej in apa..in acel vartej adaugam oul… fierbem fiecare ou cate 2 minute.Apoi il scoatem cu ajutorul unei linguri si il asezam cu grija pe o farfurie…procedam la fel si cu al doilea ou.

In farfurie vom aseza un strat de sparanghel, apoi vom aseza filetul de somon, oul fiert,  fisticul zdrobit si putin piper negru.

Pofta buna!20140226_210228

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...