TORT DE CIOCOLATA pentru Diabetici

Ingrediente:
6 oua
200gr faina
200gr de margarina la temperatura camerei
1 lingurita de parf de copt
170gr cacao amara
170gr fruttosio(indulcitor)

Preparare:
Intr-un vas adaugati toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer amestecati cu grija totul, rezultatul trebuie sa fie o crema densa.
Luati o tava puneti hartia de cuptor si apoi o ungeti cu putin ulei.
Turnati crema obtinuta mai sus in tava si lasati totul la cuptor timp de 40min/180°C

Rezultatul : un tort cu inima moale🙂

Ricetta Torta al cioccolato con cuore morbido

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...