PRAJITURA CU IAURT pentru DIABETICI

Ingrediente:
150gr faina,
80gr fruttosiu(indulcitor)
2 oua,
125gr iaurt slab,
scoarza razalita de la o lamaie,
1 mar
1/2 plic de praf de copt.

Preparare:
Intr-un vas cu ajutorul unui mixer batem spuna ouale cu fruttosiul timp de 10-15 minute.
Apoi adaugam marul curatat si taiat bucatele, iaurtul, faina, scoarta de lamaie, si praful de copt, amestecam tot foarte bine.
Apoi turnam totul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Introducem la cuptor 30min/150°C

Ricetta Torta allo yogurt e limone

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...