TARTA CU CREMA DE CIOCOLATA ALBA SI FRISCA

Ingrediente:

1 disc de pan di span (eu am folosit cel cumparat)
400 g de lapte
4 galbenusuri
200 g zahar
40 g de faina
100 g de ciocolata alba
150-200  ml frisca dulce
3 linguri de ciocolata razalita pt decorare

Preparare

Intr-o oala punem 200 ml lapte la incalzit.
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul cand totul devine o crema spumoasa adaugam faina si cele 200 ml de lapte rece , amestecam cu grija sa nu se faca cocoloase .
Adaugam  totul peste la laptele cald si lasam la foc mic amestecand tot timpul pana ce totul se transforma intr-o crema densa .
Oprim focul si adaugam ciocolata alba in bucatele , lasam sa se topeasca ciocolata si apoi punem crema la rece in frigider.
Intre timp batem frisca dulce . asezam pe farfurie pan di spanul si il acoperim cu crema de ciocolata alba apoi peste adaugam frisca si putem sa decoram cu cioclata razalita.

Pofta buna !!!!!

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...