Palmieri cu zahar brun si pesmet

Ingrediente:
400 gr Aluat de foietaj
200 gr de zahar brun
100 gr pesmet / faina de alune, nuci, scortisoara

Preparare:
Rulada de foietaj am cumparato ,si am pastrato in frigider.
Se scoate rulada de foietaj din frigider si o intindem cu grija.
Amestecam intrun vas zaharul si pesmetul ( daca preferati sa fie mai dulce ..puteti adauga mai mult zahar).
Pe foaia de aluat presaram zaharul si pesmetul incat sa o acoperim toata, apoi cu ajutorul mainilor efectuam o presiune ,incat zaharul sa ramana lipit de foaia de aluat.
Se ruleaza ambele capete pana la jumatatea aluatului se acopera cu aceasi hartie in care vine ambalat si il asezam pe un curpator si il introducem in frigider pentru 20 min.
Apoi se scoate si se taie rondele de circa 1 cm grosime.
Rondelele vin date prin zaharul si pesmetul ramas si se aseaza in tava de cuptor.
Se coc la 180°C / 15-20 min.

Pofta buna !!!!!

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...