Spaghete alla carbonara – specialitate italiana

Spaghete alla carbonara

Ingred pentru 4 pers:
32o g spaghete
100-150 g de bacon
100g de parmezan
3-4 oua
sare, piper

Preparare:
Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare.
Intr-o tigaie se pune o  lingura de ulei si punem la prajit baconul taiat bucati mici.
Intr-un vas mic spargem ouale ca pentru  ompleta adaugam parmezanul si piperul si amestecam bine.
Cand pasta e fiarta o strecuram si o adaugam peste bacon,apoi adaugam ouale cu parmezanul si avem grija sa amestecam bine si repede… . totul la foc mic pentru 2 minute.

Pofta buna !!!!

“una din preferatele mele”🙂

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...