Crema de naut – crema de garbanzos specialitate spaniola

Crema de naut

Ingred pentru 5 pers:
400g de naut
200 g de carne afumata
1 morcov
1 ceapa
1 praz
1 rosie
1 lingura se seminte de sesam
1/2 suc de la o lamaie
ulei de masline (optional)
sare

Preparare:
Nautul dupa cum stim trebuie lasat intr-un vas cu apa peste noapte.
A doua zi se pregateste o oala incapatoare in care se pun ingredientele de mai sus curatate si spalate si taiate ca pentru supa.
Carnea daca are os va rog sa il indepartati.
Se fierb toate impreuna acoperite cu capac.
Daca dupa fierbere a ramas mult lichid scoateti cu un polonic si lasati-l deoparte.
Cand sunt fierte cu ajutorul unui mixer transformam legumele intr-o frumoasa crema adaugand si semintele de sesam.
Daca crema este prea densa mai adaugam din supa pusa deoparte.
Pentru rezultate perfecte de chef strecuram crema🙂
Se serveste cu suc de lamaie, o lingurita de ulei de masline si crutoane.

Pofta buna !!!!

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...