Homar canadian la cuptor

Homar la cuptor

Ingred pentr 2 pers:
1 homar  de 1 kg
140 g de orez fiert in apa cu sare
2 frunze de salata
1 avocado
1 rosie
telina
1 lamaie

Umplutura :
1 felie de paine prajita/ 5 linguri de pesmet
1 catel de usturoi
2 linguri de ulei
1 ling de patrunjel proaspat
sare ,piper

Preparare:
Umplutura: cu ajutorul unui mixer amestec ingredientele, si potrivim de sare si piper.
Homarul vine ucis ( cu ajutorul cutitului sau fiert pt 5 min in apa clocotita ). Apoi se taie in jumate cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie. Se aseaza in tava de cuptor si se acopera partea centrala cu umplutura preparata mai sus.
Se introduce la cuptor la 200°C / 18-20 min.
Restul de ingrediente trebuie spalate,curatate si taiate dupa gustul fiecaruia.
Scoatem homarul din cuptor il asezam pe farfurie.

Servim cu salata verde,avocado,rosie,telina,orez fiert si lamaie

Pofta buna !

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...