Salata Caprese – specialitate italiana

Salata caprese

Ingred pentr 2 pers:

4 rosi
2 mozzarelle
6 frunze de busuioc
4 linguri Ulei de masline
sare, oregano

Preparare:
Se aleg rosii frumoase si coapte. Se taie rondele.
Mozzarella se scurge bine de apa si se taie si ea felii.
Se aseaza alternativ  felii de rosii cu felii de mozzarella. Se presara cu sare si oregano . Adaugati uleiul de masline si frunzele de busuioc taiate marunt.

Pofta buna !

!!! Va rog nu exagerati cu cantitatea de ulei. Sanatatea d-voastra e important.

Uleiul de masline in cantitati mari este la fel de periculos ca orice grasime.

!!! Puteti decora farfuria d-voastra cum va place ..eu am sa va dau cateva idei.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...