Orez cu asparagi – specialitate italiana

Orez cu asparagi

Ingred pentru 4 pers:
280g orez
700- 800g de asparagi
2 linguri de ulei
1 ceapa
1 pahar de vin
1 lingura de vegeta
6 linguri de parmezan
sare, patrunjel proaspat

Preparare:
Curatam sparanghelul, indepartam tulpina mai dura, varfurile le taiem si le punem deoparte si restul taiem rondele.
Taiem ceapa marunt si o prajim in ulei apoi adaugam asparagul rondele si prajim totul impreuna. Adaugam orezul si stingem cu vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul si adaugam apa, lingura de vegeta si varfurile de asparagi. Lasam totul la fiert avand grija si nu se arda amestecand cu grija.Cand totul este fiert adaugam parmezanul si amestecam totul.
Se serveste cald .Puteti decora cu patrunjel proaspat.

Pofta buna !

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...