Pui light cu lamaie – specialitate italiana

Pui light cu lamaie

Ingred :

Un pui

2 lamai

2 kg de sare mare

Preparare:

Puiul se curata se spala si se usuca cu hartia de bucatarie. In interiorul puiului se introduc cele 2 lamai( spalate si gaurite cu ajutorul unui cutit).

Se ia tava se pune un strat de sare se aseaza puiul avem grija sa il acoperim tot cu sare.

Se introduce in cuptorul deja incalzit la 200° / 1 ora.

Se poate consuma impreuna cu salata, cartofi natur, fasole verde etc

Pofta buna?

!!!! Se poate gati si fara ulei🙂

Promovati sanatatea in casele dumneavoastra  !

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...