Pasta scurta cu vinete – Pasta con melanzane

Pasta scurta cu vinete – Pasta con melanzane ( reteta italiana)

Ingred pt 4 persoane:

320 g pasta scurta

2 vinete

2 conserve de suc de rosii

1 ceapa

2 linguri de parmezan / branza de burduf sarata

4-5 frunze de busuoic proaspat

1 lingura de oregano taiat marunt

sare ,piper

Preparare:

Vinetele se spala si se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune la prajit ceapa in putin ulei,apoi se adauga vinetele si se prajesc 3 min impreuna .

Se adauga sucul de rosii , sare ,piper,oregano si 200 ml de apa

Sosul este gata cand vinetele sunt fierte si apa sa evaporat

Pasta se pune la fiert in apa cu sare . Cand e fiarta se pune peste sos in tigaie se amesteca impreuna 2-3 min apoi se servesc.

Decorati cu parmezan/branza de burduf si frunze de busuioc

Pofta buna?

Pentru cine e la dieta renuntati la parmezan si faceti atentie la cantitatea de ulei folosita!

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...