Orez cu sofran – Risotto alla milanese

Orez cu sofran – Risotto alla milanese (reteta italiana )

Ingred pentru 4 pers :

280 g de orez

1 ceapa

1 pahar de vin alb

un plic de sofran/cateva fire de sofran (inmuiat intr-un vas mic cu putina apa )

6  linguri de parmezan

1 lingurita de unt

sare,vegeta,patrunjel

Preparare:

Intr-o tigaie se pune la prajit ceapa, cand a devenit sticloasa se adauga orezul. Dupa 3 minute se adauga vinul alb, vegeta si apa. Se fierbe la foc mic. Amestecand .

Cand orezul e fiert se adauga sofranul, untul si parmezanul.

Decorati cu patrunjel.

Pofta buna !

INDICAT sa se foloseasca cantitatile de mai sus.Nu exagerati cu untul si uleiul.SANATATEA DUMNEAVOASTRA E IMPORTANTA

 

 

 

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...